ZORRO WORDT KOMET

Jan 29, 2021 | Locatie

Goed nieuws, het ontwikkelingsproject van Revive aan de rand van de Mechelse binnenstad krijgt een nieuwe naam! Zorro maakt plaats voor KOMET. Maar geen nood, het project mag dan wel naar een andere naam luisteren, het concept, met de nadruk op waarden als levenskwaliteit, duurzaamheid en architectuur, blijft even sterk.   

Waar komt de naam KOMET vandaan? Wel, het project bevindt zich op de Comet-site waar tot 2007 biervaten geproduceerd werden door het bedrijf Comet N.V. Daarnaast zijn er ook al veel pintjes gedronken in de culinaire zomerbar KOMEET, die de voorbije zomers op het terrein stond. Met de nieuwe naam wil Revive de geschiedenis van de site eren, net als de prachtige tijden die er al beleefd zijn. 

Revive en stad Mechelen willen van deze bijzondere plek aan de rand van de stad nog iets mooiers maken door er een gemengde stedelijke ontwikkeling te bouwen. Je kan er in alle rust van je vrije momenten genieten maar toch sta je ook in een mum van tijd in het centrum. Kortom: het wordt jouw thuis in de stad.

Komet, een stijlvolle en gedurfde plek met veel open ruimte. Maar vooral een buurt op waarvan de kracht ligt in verscheidenheid.