loader image

FOCUS OP GROENE OPEN RUIMTE

Doorwaadbaarheid is een centrale factor in het masterplan van Komet, waardoor het project opvalt met zijn uitzonderlijke combinatie van ruimte, groen en licht.

MOVE OVER, AUTO!

Komet is een volledig autovrije site, parkeren kan enkel ondergronds. Hierdoor wordt er meer zuurstof gegeven aan fietsers en voetgangers. Resultaat: een leefbare en gezonde wijk.

ARCHITECTUUR MET KARAKTER

Revive en de architecten hebben er naar gestreefd om de gebouwen overheen de hele site als een ensemble te ontwerpen, familie van elkaar, variaties met een eigen identiteit maar zonder elkaar af te troeven.

Duurzaamheid gegarandeerd

Niet alleen wat we doen, maar ook hoe we het doen is belangrijk. Onze visie als ondernemer is te bouwen aan duurzame ontwikkeling voor morgen, en zo een positieve impact te creëren voor de planeet en al haar bewoners. Door middel van innovatie en energiezuinige technieken bouwen wij jouw toekomst in de stad, met een minimale ecologische voetafdruk.

Masterplan

Een buurtplan met aandacht voor dynamiek, gezelligheid en groen.
Tussen de Leuvense Vaart en de Mechelse Vesten, vlakbij de Grote Markt.

masterplan

virtueel bezoek

Komet is hét toonbeeld voor future-proof stedelijk wonen door een uitzonderlijke woonkwaliteit te combineren met een centrale ligging en een kwalitatief openbaar domein. Het wordt een buurt die kleur geeft aan het leven. De mix van bouwtypes en het veelzijdige aanbod zorgen er voor dat Komet een thuis kan bieden voor alle generaties.

Klik op de posities in de afbeelding en breng een virtueel bezoek aan fase 2.

BENIEUWD NAAR MEER?

CONTACTEER ONS


    Uw gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid