loader image
Aanbod

Ondernemen

op Komet

Op zoek naar een praktijkruimte? Of wil je de Komet bewoners laten proeven van een nieuwe horeca-ervaring? Misschien bied je wel buurtondersteunende diensten aan? Of wil je werken op een knooppunt van stad, groen en water? Doorheen de Komet-site zijn er meerdere ruimtes verspreid over de verschillende gebouwen die aan jouw noden kunnen voldoen.

De mix van woningen, appartementen, assistentiewoningen en commerciële ruimten, omgeven door een buurtpark, maken van Komet een plek waar ondernemerschap en wonen samenkomen in een bloeiende gemeenschap.

grondplan

Verspreid over Komet zijn er in totaal 6 commerciële ruimten beschikbaar. Drie zijn gevestigd in het centrale gebouw Margareta, één is te vinden in het gebouw De Vaart en twee ruimten in het gebouw Orangerie.

Pand 001 van het gebouw Orangerie op Komet te Mechelen

praktijkruimte met woongedeelte

Het gelijkvloers van het gebouw Orangerie beschikt over een overdekte ingang die toegang verleent tot een praktijkruimte in combinatie met een appartement met 2 slaapkamers, een woongedeelte en een terras. In spiegelbeeld aan de rechterzijde bevindt zich een identiek pand.

Pand: OR.001
Bruto vloeroppervlakte:
148,50 m²

praktijkruimte met woongedeelte

Op het gelijkvloers bevindt zich een praktijkruimte in combinatie met een appartement met 2 slaapkamers, een woongedeelte en een terras. Het pand is toegankelijk via de overdekte ingang van het Orangerie-gebouw. In spiegelbeeld aan de linkerzijde bevindt zich een identiek pand.

Pand: OR.002
Bruto vloeroppervlakte: 144 m²

Pand 002 van het gebouw Orangerie op Komet te Mechelen
Pand B.00.02 in het gebouw Margareta op het project Komet.

casco kantoor of praktijkruimte

In fase 1, naast de recent aangelegde fietsas, bevindt zich het gebouw Margareta. Zowel aan de voor- als de achterzijde van de plint van het gebouw is er ruimte gereserveerd voor 3 kantoor- of praktijkruimten. De panden worden casco opgeleverd en kunnen naar eigen wens worden ingevuld.

Pand: A.00.02
Bruto vloeroppervlakte: 94,60 m²