De eerste fase van Komet fase bevat 128 wooneenheden verspreid over 6 woonclusters, die de connectie maken tussen de Koningin Astridlaan en de Auwegemvaart. Deze gebouwen zijn nu volop in aanbouw. De eerste fase werd gelanceerd eind 2018, en bleek onmiddellijk en groot succes. De oplevering hiervan is voorzien tegen eind 2022.

 

-De éénslaapkamerappartementen zijn uitverkocht.
-De prijzen* van de appartementen met 2 slaapkamer starten vanaf : 328.318.
-De prijzen* van de appartementen met 3 slaapkamers starten vanaf : 351.022.

*Alle bovenvermelde prijzen zijn incl. de afwerking, maar excl. BTW, registratierechten. Prijzen zijn alsook excl. aansluiting nutsvoorzieningen (= €5 000 excl. BTW) + notariskosten.

Het gebouw Rombout is de toegang en het gezicht van de site langs de Koningin Astridlaan.

Van deze eerste fase is het grootste deel al uitverkocht, maar zijn er wel nog verschillende types beschikbaar. Nog één luxe-appartement met 2 slaapkamers en rechtstreeks zicht op water, tot de laatste 2 en 3 slaapkamer appartementen met parkzicht en avondoriëntatie. Maar ook 2 slaapkamerappartmenten en ruime penthouses in het gebouw Rombout, met een uniek uitzicht op de stad en de Sint-Romboutstoren.

 

Maak nu een afspraak voor meer details

Alle assistentiewoningen bevinden zich in het gebouw Margareta, centraal gelegen op de site.

In de eerste fase van Komet worden ook erkende assistentiewoningen voorzien, van compact tot ruim. U kan hier kiezen tussen genieten van de rust, een wandeling langs het water, een boek lezen in het grote buurtpark of nieuwe mensen leren kennen in één van de verschillende ontmoetingsplekken. U woont hier zelfstanding maar met toegang tot de woonasistent.

Lees meer over de assistentiewoningen