Van deze eerste fase is het grootste deel al uitverkocht, maar zijn er wel nog verschillende types beschikbaar. Nog één luxe-appartement met 2 slaapkamers en rechtstreeks zicht op water, tot de laatste 2 en 3 slaapkamer appartementen met parkzicht en avondoriëntatie. Maar ook 2 slaapkamerappartmenten en ruime penthouses in het gebouw Rombout, met een uniek uitzicht op de stad en de Sint-Romboutstoren.

 

Bekijk het resterende aanbod van fase 1!

Kijk 360° rond in de penthouse op de 7e verdieping van het gebouw Rombout, met een uniek zicht op de stad en de Sint-Romboutstoren. Deze penthouse met 2 slaapkamers en 3 terrassen zal in het voorjaar van 2023 opgeleverd worden en is nog naar eigen voorkeur in te richten. Hier meer info over deze penthouse. Door op de afbeeldingen onderaan te klikken kan u ook in enkele andere appartementen rondkijken.
In de eerste fase van Komet worden ook erkende assistentiewoningen voorzien. Kijk hierboven 360° rond in een assistentiewoning op de eerste verdieping, met zicht op het grote nieuwe buurtpark en zijdelings zicht op de Vaart. Er is een aanbod van assistentiewoningen met 1, 2 of 3 slaapkamers, hier meer info. Door op de afbeeldingen onderaan te klikken kan u ook in enkele andere appartementen rondkijken.

Alle assistentiewoningen bevinden zich in het gebouw Margareta, centraal gelegen op de site.

In de eerste fase van Komet worden ook erkende assistentiewoningen voorzien, van compact tot ruim. U kan hier kiezen tussen genieten van de rust, een wandeling langs het water, een boek lezen in het grote buurtpark of nieuwe mensen leren kennen in één van de verschillende ontmoetingsplekken. U woont hier zelfstanding maar met toegang tot de woonasistent.

Lees meer over de assistentiewoningen