loader image

WELKOM BIJ

COMPAGNIE

COHOUSING
MECHELEN

NIEUWE INFOMOMENTEN: COMPAGNIE COHOUSING

Wil je meer ontdekken over Compagnie? Hét nieuwe cohousingproject in de groene rand van Mechelen en het centrale deel van fase 2 op de Komet-site. Schrijf je in voor één van onze infomomenten en kies voor toekomstgericht wonen met een warm buurtgevoel.

FACILITEITEN

We creëren een cohousing in de groene rand van Mechelen, naast de vaart en op wandelafstand van het stadscentrum en het Vrijbroekpark. In onze cohousing geniet je van een sterk buurtgevoel met groot respect voor ieders privacy. Je koopt een volwaardige woning en daarbovenop deel je gemeenschappelijke ruimtes met je buren.

Bij centrum Mechelen

energiezuinig

Fietsherstelplek

Vloerkoeling

Hoogste tuin van Mechelen

Aan het water

Parkeren

Nabij station

Veel groene buitenruimte

Gezellige ontmoetingsruimtes

COMPAGNIE IS EEN DUURZAME COHOUSING VOOR JONG & OUD, GEZINNEN & ALLEENSTAANDEN, FREELANCERS & ONDERNEMERS.

Het ontwerp stimuleert connectie met de buurt en elkaar. In de gemeenschappelijke ruimtes kan je elkaar ontmoeten, samen werken of feest vieren. Er zijn ook gemeenschappelijke buitenruimtes als een terras en de ruime daktuin met gemeenschappelijke moestuin.

MEER WETEN OVER ONZE COHOUSING?

Bekijk de appartementen in detail

COHOUSING IN DE GROENE RAND VAN MECHELEN ZOEKT MEDEBEWONERS

Iedereen kan deel uitmaken van een cohousing groep. In een cohousing vorm je als groep een warme buurt, waar je de sociale cohesie van een traditioneel dorp herkent. Buren kennen elkaar, ontmoeten elkaar en kunnen elkaar helpen wanneer nodig.

Cohousing biedt je op elk moment de kans om te kiezen voor privacy of ontmoeting.

De bouwfase wordt ontzorgd door Revive, zodat de toekomstige buren samen kunnen toeleven naar het wonen in de cohousing. Je woont in de privacy van je eigen woning en vormt samen met je buren een buurt waarin verbondenheid en samen delen een plaats vinden.

Gerelateerd nieuws
INFOMOMENT: COMPAGNIE COHOUSING

INFOMOMENT: COMPAGNIE COHOUSING

Compagnie, hét nieuwe cohousingproject in de groene rand van Mechelen, is verheugd over de massale interesse voor het komende infomoment op 26 november. De inschrijvingscapaciteit voor dit moment is bereikt, en daardoor ook VOLZET.  Vanaf januari worden er nieuwe...

lees meer
CO-HOUSING: SUSANNE KOOLHOF, IMPACT MANAGER BIJ REVIVE

CO-HOUSING: SUSANNE KOOLHOF, IMPACT MANAGER BIJ REVIVE

Susanne, Impact Manager bij Revive, koos voor haar en haar gezin om te wonen volgens het concept co-housing. Met het gebouw Compagnie op Komet bieden ook wij deze woonvorm aan. Maar wat is dat nu juist, co-housing? En is dat hetzelfde als co-housing? We vroegen het...

lees meer
10 REDENEN OM OP KOMET TE WONEN

10 REDENEN OM OP KOMET TE WONEN

Komet is hét toonbeeld voor future-proof stedelijk wonen door een uitzonderlijke woonkwaliteit te combineren met een centrale ligging en een kwalitatief openbaar domein. Het wordt een buurt die kleur geeft aan het leven. De mix van bouwtypes en het veelzijdige aanbod...

lees meer