Op de 40.000 vierkante meter grote site komen er in totaal 320 wooneenheden, die gerealiseerd worden in 3 bouwfasen. In de eerste fase worden 128 woonentiteiten gerealiseerd. Het aanbod in deze fase is grotendeels uitverkocht, en zal opgeleverd worden eind 2022.
In de tweede fase worden 120 appartementen gerealiseerd, gespreid over 7 gebouwen, deze fase is nu in verkoop.

De prijzen* van de appartementen starten vanaf: €315.000

*Bovenvermelde prijs is incl. de afwerking, maar excl. BTW, registratierechten. Prijs is alsook excl. aansluiting nutsvoorzieningen (= €5.000 excl. BTW) + notariskosten.

Komet Fase 1 - Inkom met Rombout

FASE 1

De eerste fase van Komet fase bevat 128 wooneenheden verspreid over 6 woonclusters, die de connectie maken tussen de Koningin Astridlaan en de Auwegemvaart. Deze gebouwen zijn nu volop in aanbouw. De eerste fase werd gelanceerd eind 2018, en bleek onmiddellijk een groot succes. De oplevering hiervan is voorzien tegen eind 2022.

Komet Fase 2 - Grote buurttuin

FASE 2

In de tweede fase van Komet worden 120 appartementen gerealiseerd, gespreid over zeven gebouwen, deze fase is nu in verkoop. De zeven gebouwen kregen de naam Oever, Compagnie, Ponton, Dok, Kaai, Botaniek en Orangerie. Fase 2 van Komet zal worden opgeleverd begin 2025.

Aanbod fase 1

Investeren op Komet

Assistentiewoningen

Co-living

Het gebouw “Compagnie” voorziet een uniek co-living concept, een combinatie van privatieve woonruimtes en gemeenschappelijke functies, voorzien van een gedeelde daktuin én dakterras. De hoogste tuin van Mechelen!

De visie van Revive over duurzame projectontwikkeling