Komet wordt een levendige woonbuurt voor jong en minder jong, vlakbij het centrum, in het groen en vlakbij het water. In de eerste fase van Komet worden erkende assistentiewoningen voorzien, van compact tot ruim. Alle assistentiewoningen bevinden zich in het gebouw Margareta, centraal gelegen op de site.

Margareta bestaat uit 5 bouwlagen. Er zijn appartementen met 1 of 2 of 3 slaapkamers. Het zijn kwalitatieve, hedendaagse appartementen volgens de normen van het Woonzorgdecreet. De leefruimtes zijn aanzienlijk ruimer en zijn ingericht met hedendaagse, kwalitatieve materialen. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk, voorzien op de toekomst en met extra aandacht voor ergonomie en veiligheid… Alles ondersteunt met een brede waaier aan facultatieve zorg- en comfortdiensten.

Maak snel een afspraak voor meer details

U woont hier in het hart van de Komet site, verbonden met zowel het grote buurtpark vooraan als het gezellige binnenpark achteraan.

Op Komet woon je zelfstandig en is er rust en privacy. Maar wie wil, kan gemakkelijk kennis maken met de buren of deelnemen
aan gemeenschappelijke activiteiten in de gemeenschapsruimte, met zicht op het Binnenpark. Niets moet alles kan. De woonassistent organiseert, al dan niet samen met externe partijen, verschillende activiteiten en uitstappen, en biedt info aan over activiteiten in Mechelen.