loader image
Aanbod

assistentiewoningen

levendige woonwijk

Komet wordt een levendige woonbuurt voor zowel jong en minder jong, gelegen nabij het centrum te midden van groen en water. In de eerste fase van Komet worden erkende assistentiewoningen voorzien, variërend van compact tot ruim. Alle assistentiewoningen bevinden zich in het centraal gelegen gebouw Margareta op de site.

Margareta

Margareta bestaat uit 5 bouwlagen en biedt appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, waarvan de 2- en 3-slaapkamer appartementen reeds uitverkocht zijn. Het zijn kwalitatieve, hedendaagse appartementen die voldoen aan de normen van het Woonzorgdecreet. De leefruimtes zijn aanzienlijk ruim en ingericht met hedendaagse, kwalitatieve materialen. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en ontworpen met het oog op de toekomst met extra aandacht voor ergonomie en veiligheid. Om uw woongenot te ondersteunen bieden we een brede waaier aan facultatieve zorg- en comfortdiensten.

Meeting Rooms

24/7 Open

Supersnel internet

Tuin aan het vondelpark

Verse bonen koffie en thee

Schoonmaak service

Parkeren

Gezamenlijke workations

Docu en inspo nights

Gezellige borrels

ASSISTENTIE
WONINGEN

In de eerste fase van Komet worden ook erkende assistentiewoningen voorzien, van compact tot ruim. U kan hier kiezen tussen genieten van de rust, een wandeling langs het water, een boek lezen in het grote buurtpark of nieuwe mensen leren kennen in één van de verschillende ontmoetingsplekken.

U woont hier zelfstanding maar met toegang tot de woonassistent.

Op afspraak kan u de assistentiewoningen bezoeken.