loader image
INFOMOMENT: COMPAGNIE COHOUSING

Compagnie, hét nieuwe cohousingproject in de groene rand van Mechelen, en tegelijkertijd het centrale deel van fase 2 op de Komet-site.

Een cohousing met individuele appartementen en gedeelde ruimtes die een sterk buurtgevoel bevorderen, met respect voor ieders privacy. Een thuis voor bewoners van alle leeftijden en achtergronden, die apart en toch samenwonen, leven en de kans krijgen om elkaar te leren kennen.

Wil je graag meer te weten komen over het cohousing concept Compagnie? Schrijf je hieronder in voor het volgende infomoment.

WANNEER?

  • Zondag 16 juni om 10 uur

WAAR?

We ontvangen je graag in onze ontmoetingsruimte, gelegen in de Louis Neefsstraat 9, 2800 Mechelen.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Een uitgebreide introductie van het volledige Komet-project,
  • Een diepgaande verkenning van het gebouw Compagnie, inclusief alle kenmerken,
  • Inzicht in de werking van de cohousing,
  • Alsook de plannen, prijzen, het bouwproces en meer.

Bovendien krijg je de kans om kennis te maken met Soetkin, de community manager van Compagnie, en de reeds bestaande bewoners.

We kijken ernaar uit je binnenkort te ontvangen!

Gerelateerd nieuws

4 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR COHOUSING

4 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR COHOUSING

Cohousing is een groeiend fenomeen waarbij mensen samenwonen in één gebouw met gedeelde ruimtes. Je behoudt je privacy doordat je je eigen privé woning hebt en deelt daarnaast de gemeenschappelijke ruimtes en de bijhorende kosten. Deze vorm van huisvesting is geschikt...

lees meer
COHOUSING: SUSANNE KOOLHOF, IMPACT MANAGER BIJ REVIVE

COHOUSING: SUSANNE KOOLHOF, IMPACT MANAGER BIJ REVIVE

Susanne, Impact Manager bij Revive, koos voor haar en haar gezin om te wonen volgens het concept cohousing. Met het gebouw Compagnie op Komet bieden ook wij deze woonvorm aan. Maar wat is dat nu juist, cohousing? En is dat hetzelfde als cohousing? We vroegen het aan...

lees meer