loader image
Fase 2

Botaniek

WONEN Midden In Het weeldering stadspark

Welkom bij Botaniek, een opvallend nieuwbouwproject in het bruisende Mechelen! Dit prachtige gebouw, bestaande uit 5 bouwlagen, biedt in totaal 20 unieke wooneenheden, waaronder 4 luxueuze penthouses. Wat Botaniek echt bijzonder maakt, is het doordachte ontwerp met 4 appartementen per kern, wat zorgt voor een gevoel van exclusiviteit en privacy.

Op de begane grond vindt u een comfortabel 1-slaapkamerappartement en een ruim 3-slaapkamerappartement, terwijl de overige verdiepingen worden gesierd door prachtige 2-slaapkamerappartementen.

Elk van deze appartementen heeft het voordeel van hoekterrassen die uitkijken op het weelderige park en een schilderachtig uitzicht op de Vaart vanuit de tweede lijn. De toegang tot het gebouw bevindt zich via een aantrekkelijk binnenhof, waardoor u meteen een gevoel van rust en sereniteit ervaart.

Botaniek belichaamt de perfecte combinatie van modern comfort, natuurlijke schoonheid en een strategische locatie in het hart van Mechelen. Wacht niet langer om de toekomst van uw droomwoning te ontdekken in dit unieke project.

ONTDEK MEER OVER HET ONTWERP VAN BOTANIEK

Het gebouw Botaniek heeft één circulatiekern met steeds vier hoekappartementen. Dit wil zeggen dat alle appartementen dus genieten van twee oriëntaties en twee gevels. Hier heb je zicht op de buurttuin en enkele appartementen hebben ook een doorzicht naar de Vaart.
De inkomhal van het gebouw kan betreden worden via de ruime buurttuin, deze inkomhal geniet van rechtstreeks invallend daglicht.

PERSONALISEREN VAN UW APPARTEMENT

Bij revive krijg je toegang tot de klantenbegeleiding
en een eigen online klantenzone. Hier kan je de
bouw stap voor stap volgen. Ook jouw eigen dossier met
afwerkingskeuzes kan je hier raadplegen.