loader image
EEN TOPPROJECT VOOR BEWONERS EN INVESTEERDERS

Kwalitatief wonen aan het water, op een steenworp van het centrum van Mechelen in een duurzame wijk: dat is KOMET in een notendop. Kortom, een topproject voor bewoners én investeerders. Dit zijn vier redenen waarom:

1. De Komet-site bevindt zich op een toplocatie, tussen de vesten en de Leuvense vaart. Het terrein ligt centraal, maar toch ook in een rustige omgeving. Op nog geen vijf minuten tijd sta je met de fiets aan het station, dat op minder dan een kilometer van de site ligt. Bovendien kan je rustig wandelen op het jaagpad dat aan het terrein grenst.

2. Het KOMET-project biedt een originele kijk op mobiliteit. In deze woonwijk wil Revive de auto zoveel mogelijk bannen. Op die manier verbetert de luchtkwaliteit aanzienlijk en wordt de omgeving een pak veiliger en rustiger. Een droomomgeving voor jong en oud dus! Om dit te kunnen realiseren, worden ondergrondse parkings gebouwd aan de rand van de site waar je je auto kwijt kan. Kortom, Revive streeft ernaar om een gemeenschap te bouwen waar een gezonde en veilige mobiliteit centraal staat.

3. Het autovrije gebied is maar 1 onderdeel in de visie rond duurzaamheid. Ook bij de bouw van de woningen wordt hier aandacht aan besteed. Zo wordt via zonnepanelen aan lokale energieproductie gedaan die zal gebruikt worden voor lokale consumptie. Als je op de KOMET-site woont, draag je zo meteen ook je steentje bij aan een duurzamere wereld.

4. De architectuur is van een hoogstaand niveau, uitgetekend door de architectenbureaus Crepain Binst Architecture en Areal Architecten. De hoofdbestemming van de site, met in totaal 314 wooneenheden wordt residentieel, met een variatie aan woningen en appartementen in verschillende soorten en maten. De huizen worden vooral gebouwd rond het centrale park. De appartementen worden ondergebracht in een reeks geschakelde gebouwen die zich bevinden tussen het park en de vaart. Langs het water komen ook high-end penthouses met een uniek uitzicht. Voor de ouderen wordt er voorzien in erkende assistentiewoningen. Centraal op de site komer er openbare buurttuinen en een stadspark waar je van het mooie weer en het gezelschap van de Komet community kan genieten.

Kortom: KOMET is de perfecte plaats om te wonen. Ouderen en jongeren, alleenstaanden of gezinnen, iedereen zal hier de tijd van zijn leven beleven.

Gerelateerd nieuws

BLIJF IN UW KOT GELOVEN!

BLIJF IN UW KOT GELOVEN!

Aandelen en obligaties zijn beleggingsproducten die gevoelig zijn voor turbulente economische tijden. Dat is vandaag nog maar eens duidelijk. Vastgoed daarentegen blijft wederom bestand tegen deze forse schommelingen. Maar opgelet! Dit geldt niet voor elk type...

lees meer