loader image
NIEUWE WOONST, ZELFDE HYPOTHEEK? DE WOONBONUS LAAT JE NIET IN DE STEEK!

De woonbonus is hot, happening én vooral: veel bevraagd. Wat geldt er nu nog wel en voor wie? Een vraag met een beslissend antwoord tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe thuis. 

De woonbonus geeft vastgoedkopers een sterk staaltje financieel voordeel. Misschien raakte je hiermee reeds vertrouwd tijdens de aankoop van jouw huidige woning? In dat geval wacht er jou goed nieuws!

Bezit je reeds een woonst gekoppeld aan een hypothecaire lening en draag je deze over op een nieuw energiezuinig pand? Dan blijft jouw woonbonus gewoonweg behouden. Dit, ongeacht wanneer je de nieuwe akte tekent.

In dit geval heb je dus geen haast voor het zoeken van een nieuwe thuis op Komet. Kom wonen in één van onze appartementen in de duurzaamste wijk van Mechelen: dankzij slim waterbeheer en energiezuinig wonen bespaar je zo nog meer dan verwacht!

Bekijk in alle rust ons uitgebreid aanbod
of lees meer informatie omtrent de woonbonus op Vlaanderen.be.

Gerelateerd nieuws

BLIJF IN UW KOT GELOVEN!

BLIJF IN UW KOT GELOVEN!

Aandelen en obligaties zijn beleggingsproducten die gevoelig zijn voor turbulente economische tijden. Dat is vandaag nog maar eens duidelijk. Vastgoed daarentegen blijft wederom bestand tegen deze forse schommelingen. Maar opgelet! Dit geldt niet voor elk type...

lees meer
BLIJF IN UW KOT GELOVEN!

EEN TOPPROJECT VOOR BEWONERS EN INVESTEERDERS

Kwalitatief wonen aan het water, op een steenworp van het centrum van Mechelen in een duurzame wijk: dat is KOMET in een notendop. Kortom, een topproject voor bewoners én investeerders. Dit zijn vier redenen waarom: 1. De Komet-site bevindt zich op een toplocatie,...

lees meer