loader image
REVIVE PRESENTEERT HAAR SOCIAL AND ENVIRONMENTAL REPORT 2019

Revive wordt deze maand 11 jaar en dat is het perfecte moment om ons Social and Environmental Impact Report van 2019 voor te stellen. Sinds 2009 kan Revive de herbestemming van reeds 1.000.000m2 brownfields op haar palmares zetten. Sommige van die brownfields zijn ondertussen bruisende woonwijken in stedelijke gebieden met minstens 25% open ruimte en/of publiek domein. Andere brownfields zijn nog volop in ontwikkeling, want Revive blijft haar missie om verlaten en vervuilde terreinen te regenereren in duurzame gemeenschappen verder zetten.

Het afgelopen jaar hebben we onze ambities op het gebied van duurzaamheid verder verhoogd en met trots kunnen we zeggen dat onze inspanningen vruchten hebben afgeworpen: we zijn door B-Corp voor het vierde jaar op rij genomineerd als Best for The World honoree in de categorie EnvironmentOnze erkenning als B-Corp én de waardering van onze klanten en investeerders is het mooiste bewijs dat we doen wat moet. We want to be the best for world, not only the best in the world.

Lees hier meer over B-Corp

Vandaag zijn we zeer verheugd u de 2019-editie van ons Social & Environmental Impact Report te kunnen presenteren. Het stemt ons hoopvol te zien dat de belangstelling voor ESG toeneemt en de ‘awareness of urgency’ groeit. Als B-Corp delen we daarom maar al te graag onze ervaringen en best practices, zodat we andere bedrijven kunnen inspireren ook het heft in eigen handen te nemen.

Lees hier het Social and Environmental Impact Report 2019

We beschrijven hierin oa hoe we in onze dagdagelijkse werking inzetten op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, maar ook hoe ons team mentaal fit blijft en waarom we cohousing projecten op onze sites organiseren. Dit en meer lees je terug in het Social and Environmental Impact Report 2019.

Gerelateerd nieuws

BLIJF IN UW KOT GELOVEN!

BLIJF IN UW KOT GELOVEN!

Aandelen en obligaties zijn beleggingsproducten die gevoelig zijn voor turbulente economische tijden. Dat is vandaag nog maar eens duidelijk. Vastgoed daarentegen blijft wederom bestand tegen deze forse schommelingen. Maar opgelet! Dit geldt niet voor elk type...

lees meer
DOMEIN MET 4 HECTARE MET VEEL OPEN RUIMTE

DOMEIN MET 4 HECTARE MET VEEL OPEN RUIMTE

Veel plek om te ademen, om tot rust te komen, om te ontspannen, om te bewegen. Daar staat KOMET voor. Bij het ontwerpen van het masterplan van de site was de open ruimte dan ook het belangrijkste aspect. “De KOMET-site was vroeger zuivere industrie. Die vormde een...

lees meer