Komet is hét toonbeeld voor future-proof stedelijk wonen door een uitzonderlijke woonkwaliteit te combineren met een centrale ligging en een kwalitatief openbaar domein. Het wordt een buurt die kleur geeft aan het leven. De mix van bouwtypes en het veelzijdige aanbod zorgen er voor dat Komet een thuis kan bieden voor alle generaties.

Klik op de posities in de afbeelding en breng een virtueel bezoek aan fase 2.

Focus op groene open ruimte

Doorwaardbaarheid is een centrale factor in het masterplan van Komet, waardoor het project opvalt met z’n uitzonderlijke combinatie van ruimte, groen en licht.

Twee fases vormen samen één geheel
Fase 2, een centraal wooneiland
Een visie op de groene ruimte

Move over, auto!

Komet is een volledig autovrije site, parkeren kan enkel ondergronds. Hierdoor wordt er meer zuurstof gegeven aan fietsers en voetgangers. Resultaat: een leefbare en gezonde wijk.

alle focus op de zachte weggebruiker

Architectuur met karakter

Revive en de architecten hebben er naar gestreefd om de gebouwen overheen de hele site als een ensemble te ontwerpen, familie van elkaar, variaties met een eigen identiteit maar zonder elkaar af te troeven.

Veel ruimte voor ontspanning en ontmoeting
OP KOMET KIES JE VOOR DUURZAAM WONEN
Na uw aankoop begeleiden we u in de verdere personalisatie van uw appartement. Ontdek hier meer over de stappen in dit proces.
Maak kennis met de architecten van fase 2