KOMET IS THUISKOMEN

Jan 29, 2021 | Beleving

De hoofdbestemming van de KOMET-site is uiteraard residentieel. Er komen in totaal 314 woonunits: van luxueuze woningen aan het water en ruime penthouses tot compacte appartementen en assistentiewoningen… Alles in een variatie aan vormen en groottes. Maar daar blijft het niet bij.

“We willen met KOMET een heel veelzijdige en nieuwe buurt creëren. Het moet meer zijn dan een gewone woonsite”, vertelt Steven Rosseel, project developer voor KOMET. “Zo komt er centraal alvast een groot park, dat ook toegankelijk is voor de buurt. Kinderen zullen zich hier onbezorgd kunnen uitleven op speeltuigen in het groen. Zo willen we echt voor een gemeenschapsgevoel zorgen, we vinden dat ontzettend belangrijk.”

Daarnaast komen er op de site onder andere ook kantoren, horeca, een buurtsupermarkt en ruimte voor vrije beroepen en wijkondersteunende diensten. Voor de ouderen zullen er assistentiewoningen zijn. “We willen echt dat jong en oud hier in harmonie met elkaar kunnen samenleven”, vervolgt Steven. “Het moet een wijk worden waar het aangenaam wonen, werken en vertoeven is.”