Laten we praten!

Er is momenteel veel interesse. Indien u in de kalender geen beschikbaarheid ziet die u past, of indien u toch sneller wil afspreken, neem dan graag contact op met Komet via marieke@revive.be of 0476/498542. Graag zeker uw contactgegevens vermelden indien u ons via email contacteert, zodat we u kunnen opbellen om verder af te spreken.

We gaan uit van een gesprek van ongeveer 1u, waarin we een gedetailleerd inzicht geven in het project, het aanbod, het bouw- en aankoopproces, en de beschikbaarheden op maat van uw noden en wensen. Een blik op de Komet maquette zal u ook een duidelijk beeld geven op de architectuur en oriëntatie van de verschillende gebouwen.

Alle gesprekken hier ingepland gaan door in de verkoopsruimte op de site – Koningin Astridlaan 132-134. Links van het graffiti kunstwerk hebt u toegang tot de site en kan u de trap vinden naar onze verkoopsruimte.

*Indien u mobiliteitsbeperkingen hebt (rolstoel of andere) dan komen we graag tot bij u thuis. Gelieve in dit geval niet met agenda te werken maar Marieke of Kjell te contacteren.

Nummer Marieke: 0476/498542.  Nummer Kjell: 0475/75 25 28