Compagnie: Co-living

In het gebouw Compagnie kies je voor een co-living scenario. Het gebouw is gelegen tussen het publieke buurtpark en de collectieve hof, en profiteert optimaal van deze dubbele oriëntatie. Op de vijfde verdieping – het dak van de Compagnie – voorzien we een collectieve daktuin van 277m². De hoogste tuin van Mechelen!

Daarnaast is er nog plaats voor buurtversterkend ondernemen, een fietsherstelplek, vijf zorgstudio’s en heel wat gemeenschappelijke ruimtes als ‘de living’, ‘het atelier’, een stille ruimte en een tuinkamer. Ideale plekken om je buren te ontmoeten of rustig een boek te lezen.

Een hedendaagse woonvorm

Deze woonvorm sluit aan bij de hedendaagse nood aan compacte duurzame stadswoningen, met voldoende privacy en tegelijk een aanbod aan ruimtes en activiteiten waar in de stad niet altijd de plek voor kan gevonden worden.

Mix van eigen en gedeelde ruimte

In dit gebouw worden 30 appartementen en 5 zorgstudio’s voorzien, aangevuld met gedeelde ruimtes, op maat van bewoners die sociaal contact belangrijk vinden. De zorgstudio’s worden specifiek voorzien voor een hulpbehoevende personen die wel in staat zijn zelfstandig te wonen.

HET GEZICHT VAN FASE 2

Compagnie wordt een gebouw dat er robust zal uitzien, maar tegelijkertijd ook heel warm dankzij de gekozen materialen en kleuren.

Wat zijn de volgende stappen na aankoop?
Personaliseren van uw appartement