Op de 40.000 vierkante meter grote site komen er in totaal 320 wooneenheden, die gerealiseerd worden in drie bouwfasen. In de tweede fase worden 120 appartementen gerealiseerd, gespreid over zeven gebouwen, deze fase is nu in verkoop. De zeven gebouwen kregen de naam Oever, Compagnie, Ponton, Dok, Kaai, Botaniek en Orangerie. Hiernaast vindt u de prijzen en kan u doorklikken naar de verschillende gebouwen.

Fase 2 van Komet zal opgeleverd worden begin 2025. Deze tweede fase bestaat uit 120 appartementen, verdeeld over 7 gebouwen.

-De prijzen* van de appartementen met 1 slaapkamer starten vanaf: €251.000

-De prijzen* van de appartementen met 2 slaapkamer starten vanaf: €308.000

-De prijzen* van de appartementen met 3 slaapkamers starten vanaf: €412.000

-De prijzen* van de penthouses (2 of 3 slaapkamers) starten vanaf €479.000*

*Alle bovenvermelde prijzen zijn incl. de afwerking, maar excl. BTW, registratierechten. Prijzen zijn alsook excl. aansluiting nutsvoorzieningen (= €6.000 excl. BTW) + notariskosten.

Hiernaast krijgt u zicht op fase 2. Klik op de gebouwen voor verdere info. Na registratie krijgt u toegang tot alle details.

Maak nu een afspraak voor verdere informatie.

Via bovenstaand beeld kan u 360° rondkijken in een appartement van het gebouw Botaniek, met zicht op het centrale park. Het interieur is in te richten naar uw eigen voorkeur. Als u bovenaan het beeld “Botaniek” aanklikt kan u ook appartementen bekijken in de gebouwen Orangerie, Parkzicht en Compagnie. Via een persoonlijk afspraak geven we graag meer info.

Via bovenstaand beeld kan u 360° rondkijken in een appartement van het co-living gebouw Compagnie, met zicht op de centrale groenzone tussen de gebouwen van fase 2 en doorkijk naar de Vaart. Het interieur is in te richten naar uw eigen voorkeur. Als u bovenaan het beeld “Compagnie” aanklikt kan u ook appartementen bekijken in de gebouwen Orangerie, Parkzicht en Botaniek. Via een persoonlijk afspraak geven we graag meer info.

aanbod fase 1

Investeren op Komet

Assistentiewoningen

Co-living

Het gebouw “Compagnie” voorziet een uniek co-living concept, een combinatie van privatieve woonruimtes en gemeenschappelijke functies, voorzien van een gedeelde daktuin én dakterras. De hoogste tuin van Mechelen!

De visie van Revive over duurzame projectontwikkeling